kysymykset ja vastaukset

Voiko hyllyn kiinnittää laattapintaan?

Useimmat laattapinnat soveltuvat teippikiinnitykseen. Varmista ennen asennusta, että kosketuspintaa on riittävästi (seinäpinnan tasaisuus). Laattojen välinen korkeusero ei saa olla liian suuri, jotta hylly kiinnittyy vahvasti.

Mitä tarkoittaa, kun sanotaan: Pinnoille, joihin liimakiinnitys ei ole mahdollista, valitse hylly ruuvikiinnityksellä?

Jos pinnassa on liimautumista estävä käsittely, kuten öljy- tai nanopinnoite tms. ja sitä ei voi puhdistaa/poistaa asennusalueelta, suosittelemme valitsemaan ruuvikiinnityksen.
Vahvasti strukturoidut laatat eivät sovellu teippikiinnitykseen, jos kosketuspintaa ei ole riittävästi.

Onko hylly mahdollista poistaa myöhemmin, jääkö seinään teipin tahroja?

Hyllyn teippikiinnitys on suunniteltu pysyväksi. Tarvittaessa hylly on mahdollista irrottaa esimerkiksi vahvalla siimalla tai pianolangalla. Liimajäämät voidaan poistaa seinästä liimanpoistoaineella tai asetonilla (kynsilakanpoistoaine).

Hylly ei pysynyt seinällä teipillä kuin pari kuukautta, onko teipissä jotain vikaa?

Kun hyllyn kiinnityksessä on ollut ongelmia, syynä on yleensä joko pohjusteiden unohtaminen asennuksen aikana tai seinäpintaan jääneet kemialliset jäämät. Ohjeiden mukaisesti asennettuna kiinnitys on pysyvä ja vedenkestävä.

Voiko hyllyn asentaa suihkuun, onko se vedenkestävä?

Hyllyn materiaali ja kiinnitys ovat vedenkestäviä, hylly voidaan asentaa suihkuun.

Onko hyllyn pohjassa reikiä, jotta vesi pääsee valumaan hyllystä?

Hyllyn sivut ovat avoimet, joten vesi voi valua vapaasti eikä se jää hyllyn sisälle. Puhdistus on helppoa, kun pohja on sileä eikä siinä ole ylimääräisiä reikiä.

Mikä on toimituskäytäntö tilauksille, jotka sisältävät eri toimitusajoilla varustettuja tuotteita?

Jos tilauksesi sisältää tuotteen, jolle on määritetty erillinen toimitusaika, lähetämme kaikki tilauksesi tuotteet samanaikaisesti, kun koko tilaus on valmis käsiteltäväksi.