Tietoa meistä

Naka Finland Oy on kotimainen kylpyhuonetuotteita myyvä verkkokauppa. Tarjoamme laadukkaita, esteettisiä ja kestäviä säilytysratkaisuja koteihin ja julkisiin tiloihin. Lähes kaikki myymämme tuotteet valmistetaan Suomessa, kaikki laadukkaista raaka-aineista.

TARINAMME ALKOI TÄÄLTÄ
Vanhat maatilarakennuksemme maaseudulla ovat antaneet inspiraatiota ja upeita valokuvausmahdollisuuksia. Näissä rakennuksissa otetaan edelleen kuvia.


VASTUULLINEN TULEVAISUUS

Sitoudumme kestävyyteen ja ympäristövastuullisuuteen kaikessa toiminnassamme. Lupauksemme on jatkuva pyrkimys parempaan, ottaen huomioon ympäristön ja ollen läpinäkyviä kaikessa mitä teemme. Yhdessä asiakkaidemme, työntekijöidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa luomme kestävämmän tulevaisuuden meille kaikille.

EETTINEN JA EKOLOGINEN VALMISTUS

Laadukkaat, alumiinista ja ruostumattomasta teräksestä valmistetut kylpyhuoneen säilytysratkaisut valmistetaan jatkuvassa yhteistyössä suomalaisten toimittajiemme kanssa. Valmistajamme tuotanto- ja maalausyksiköt ovat läpikäyneet laatujärjestelmäsertifioinnin, ja heille on myönnetty ISO 9001:2015 ja ISO 14001:2015 laatusertifikaatit, jotka takaavat päästöjen minimoinnin ja ympäristösuorituskyvyn jatkuvan parantamisen.

VASTUULLINEN MAALAUSPROSESSI

Tuotteissamme käytettävät myrkyttömät pulverimaalit eivät ainoastaan anna tuotteillemme kaunista viimeistelyä, vaan ovat myös valittu ympäristövaikutusten minimoimiseksi.

SUUNNITELTU KESTÄMÄÄN JA KIERRÄTETTÄVÄKSI

Tuotteemme on suunniteltu pitkäikäisiksi. Valmistusprosessin aikana tuotteisiin voi toisinaan tulla kosmeettisia virheitä, kuten naarmuja tai maaliroskia. Virheen vakavuuden mukaan, tuote joko palautetaan valmistajalle uudelleenkäsittelyä varten tai jos virhe on lievä tai lähes huomaamaton, se voidaan myydä OUTLET-tuotteena alennettuun hintaan. Näin saamme minimoitua materiaalihävikin. Tuotteidemme materiaalit ovat kierrätettäviä ja kierrätetyn raaka-aineen voi käyttää uudelleen lähes loputtomasti, joten kannustamme asiakkaitamme lajittelemaan kierrätettäväksi käytöstä poistetut tuotteet.

Osassa MOON ja VENUS -tuotemalliston tuotteita hyödynnämme laattateollisuuden ylijäämämateriaalia (ns. leikkuujätettä), mikä edistää materiaalien kestävää käyttöä ja kiertotaloutta.

KIERRÄTETTÄVÄT PAKKAUSMATERIAALIT

Vältämme muovin käyttöä kaikissa pakkausprosessin vaiheissa. Tuotteemme pakataan kierrätettäviin paperi- ja pahvipakkauksiin, varmistaen pienen ympäristöjalanjälkemme. Kaikki käyttämämme pakkausmateriaalit ovat kierrätettäviä.

YMPÄRISTÖTIETOINEN LOGISTIIKKA

Suosimme paikallisia jakelukeskuksia ja vähäpäästöisiä kuljetusmuotoja. Pyrimme minimoimaan asiakaspalautukset tarjoamalla kattavia ja selkeitä tuotekuvauksia.

EKOLOGINEN TYÖYMPÄRISTÖ JA TYÖNTEKIJÖIDEN HYVINVOINTI

Koulutamme henkilöstöämme ympäristötietoisuudesta. Työyhteisönä pyrimme tietoisesti kontrolloimaan ja tarvittaessa vähentämään työympäristömme veden ja energian kulutusta. Käytössämme on sähkökäyttöisiä työsuhdeautoja, ja kannustamme etätyöhön kaikkia työntekijöitämme, joiden työn laatu sen sallii, vähentääksemme työmatkoista aiheutuvia päästöjä. Huolehdimme jätteiden lajittelusta ja asianmukaisesta kierrättämisestä.

AVOIMUUS JA YHTEISÖLLISYYS

Olemme sitoutuneet olemaan avoimia ympäristötoimistamme ja kannustamme asiakkaitamme ja yhteisöämme osallistumaan kestävän kehityksen tavoitteisiimme.

JATKUVA KEHITYS

Asetamme selkeitä ympäristötavoitteita ja päivitämme strategiaamme säännöllisesti pysyäksemme askeleen edellä kestävyydessä.